Jurjen Bersee

 
 Glamour- En Naaktfotografie

Glamour- En Naaktfotografie
Bestellen bij Bol.com
Titel:
Glamour- En Naaktfotografie

Auteur:
Peter van Heulen

Uitgever:
Duuren Media

Publicatiejaar:
2011-07Beschrijving

Wilt u uw kennis van glamour- en naaktfotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines van naaktfotografie, van het werken met modellen tot het zoeken van geschikte binnen- en buitenlocaties?

Focus op fotografie: Glamour- & naaktfotografie is voorzien van talloze inspirerende en enthousiasmerende kwaliteitsafbeeldingen en biedt een verrassend praktische kijk op alles wat u moet weten om een creatieve en competente stijl alsmede een probleemloze workflow te ontwikkelen. Naast de theorie passeren ook diverse praktijkcases de revue, zoals het fotograferen van pin-ups ?oude stijl? en fotoshoots van naaktmodellen in de fotostudio, in een hotel, in een bunker, in fabrieksruimten en in het landschap.

Dit boek hanteert een technische en ook creatieve aanpak en behandelt de belangrijke elementen van omgaan met modellen, kleding, visagie, belichting, verlichting, opname, studio-inrichting, binnen- en buitenfotografie en bewerken van foto's om tot een succesvol resultaat te komen.
Specificaties

DB-id11467
TitelGlamour- En Naaktfotografie
AuteurPeter van Heulen
UitgeverDuuren Media
BindwijzeHardcover
TaalNederlands
Verschenen in2011-07
ISBN 139789059405295
Pagina's304
Afmetingen20x241x191 mm
Gewicht729 gr
Trefwoordennaaktfotografie

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!


Reageer op dit boek

 

 
 
Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!