Landschaps-fotografie.nl Jurjen Bersee

 
 

Informatie

Jurjen Bersee

Ik ben zelfstandig fotograaf en webdesigner. Met een uitstapje van twee jaar waarin ik als webmaster bij Beslist.nl gewerkt heb, fotografeer ik al sinds 1998. Mijn archief bevat inmiddels vele tienduizenden foto's.

Ik ben als fotograaf 'multidisciplinair'. Een mooi woord om te zeggen dat ik niet kan kiezen tussen alle mogelijke onderwerpen waaruit een fotograaf kan kiezen. Of het nou gaat om architectuur-, natuur-, portret- of naaktfotografie of zelfs kirlian- of röntgenfotografie, ik ben meteen vol aandacht. Met deze brede interesse in het achterhoofd heb ik 30 internet-domeinen geregistreerd. Al deze domeinen eindigen op -fotografie.nl.

Deze website is een van die 30 websites en gaat over landschapsfotografie. Landschapsfotografie is een van de "klassieke" foto-onderwerpen en er zijn wereldwijd talloze mensen die als hobby landschapsfoto's maken. Mooie onderwerpen voor landschapsfotografie zijn natuurlijk ruige berglandschappen, zonnebloemvelden en besneeuwde bossen. Ik probeer zelf het onderwerp zo breed mogelijk te benaderen en reken bijvoorbeeld ook wolkenlandschappen en stads- of dorpsgezichten tot dit onderwerp.

Contact

  Jurjen Bersee
Telefoon: 026-4950226
06-15248802 (b.g.g.)
Bezoekadres:
(alleen op afspraak)
Van Delenstraat 1
6991 ZK Rheden
Postadres: Postbus 12
6990 AA Rheden
  info@landschaps-fotografie.nl
 
 
 
Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!